Novo sportsko lice VW Passat GT modela

Više slika

Više slika

Nemački proizvođač automobila Volkswagen predstaviće svoj novi 2018 Passat GT automobil na predstojećem sajmu automobila Detroit Auto Show...

Najnovija serija predstavljaće ultimativnog sportskog člana ove porodice i doći će sa VR6 motorom zapremine 3,6 litara i 280 ks ove kompanije.

Baziran na R opsegu, novi Passat GT automobil posedovaće ograničenu liniju specijalnih jedinica dizajniranih u američkim pogonima VW grupacije, baziranih na ekstenzivnim izveštajima, odnosno, sugestijama kupaca i ovlašćenih dilera u SAD.

Sa spoljne strane, novi Passat GT dolazi sa standardnim LED farovima i DRL trakama, a poseduje R-Line branik, ali različito dizajniranu prednju masku hladnjaka, u obrascima pčelinjeg saća. Crvena linija podseća na Golf GTI model, dok je krov ovog automobila finiširan crnom bojom, koja se savršeno slaže sa izgledom poklopaca bočnih retrovizora.

U eksterijeru je evidentan i novi komplet devetnaestoinčnih aluminijumskih točkova marke Tornado, crni zadnji spojler, sportski branik na zadnjem delu i komplet zatamnjenih štop svetala, zajedno sa duplim izduvnim sistemom koji sa svojim granama kompletira sve razlike nastale u poređenju sa standardnim Passat Modelom.

V6 motor uskog ugla poseduje zapreminu 3,6 litara, stvara 280 ks i 345 Nm obrtnog momenta, a dolazi matiran na šestostepenu automatsku transmisiju sa pedalnim sistemom prenosa montiranim na upravljaču. Ekonomičnost potrošnje goriva poseduje EPA rejting od 19 mpg u gradskoj i 28 mpg u vožnji na autoputu.

Sportska tema nastavlja se u enterijeru putničke kabine, gde novi Passat GT poseduje crne klavirske finiše, optički dekor od ugljeničnih vlakana, crno nebo i aluminijumske oznake GT linije, a sedišta su opremljena crnim kožnim navlakama i Moonrock Gray umecima.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group