Novi Volvo XC90 premijerno predstavljen u Beogradu

Mada se njegovi modeli neće pojaviti pod kupolama Beogradskog sajma, ljubitelji ove marke i znatiželjnici ipak nisu ostali uskraćeni za potpuni doživljaj novih Volvo automobila, jer je trenutni hit - XC90 -premijerno izložen u neobičnom ambijentu Mikser House, u Karađorđevoj ulici u Beogradu...


Sa najsavremenijim ikad napravljenim Volvo modelom prvo su se upoznali novinari, 18. marta, a potom će na istom mestu 19. marta (od 10 do 19 časova) novi XC90 moći da razgledaju i svi oni koje zanima to vozilo. Takva mogućnost se pruža i 20. marta (od 10 do 16 časova), s tim što će uz XC90 biti izložena još dva vrlo tražena Volvo modela – XC60 i V40. 

Istovremeno, u novom Volvo salonu, u ulici Milutina Milankovica broj 11 na Novom Beogradu, posetioce očekuje i specijalna Volvo Nordic serija po povoljnim, sajamskim uslovima. Tako se S60 Nordic nudi po ceni od 34.990 evra. U ovaj paket je uključen i Volvo 4 Active specijalni paket. Pogodnosti paketa su pomoć na putu u periodu od četiri godine, redovno održavanje tokom četiri godine kao i produžena garancija – takođe na četiri godine. Posebnu cenu ima i XC60 Nordic- 39.990 evra, koja takođe uključuje Volvo 4 Active i specijalni paket pogodnosti.

Novi XC90 pokretaće 2.0 litarski motor koji razvija snagu od 316 konjsih snaga. Volvo je hteo da novi model ide pravom stazom u budućnost, pa  XC90 model možete poručiti i sa hibridnom verzijom motora.

Sa ovim modelom, Volvo se približio svojim konkuretnima, a XC90 postaje pravi rival BMW-u, Audiju i Mercedesu. Osnovna cena modela je 61.000 eura, a ako se odlučite za model sa jačim motorom i boljom opremom, cena će takođe biti veća.

Muški Magazin

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group