NOVI VOLKSWAGEN CROSS CADDY

Volksvagen Cross porodici koju čine modeli Polo, Golf i Touran, pridružiće se još jedan član početkom sledeće godine. Model Cross Caddy se zasniva na verziji Caddy Edition 30, samo što se sada odlikuje novim delovima koji ga čine robusnijim i snažnijm.

Individualizacija počinje sa zaštitnim oklopom koji obuhvata plastične lajsne koje se nalaze na prednjem delu, rubovima točkova, na bočnim pragovima i na zadnjem braniku. Off-road izgled kompaltiraju lajsne na prednjem i zadnjem podvožju kao i bočne šipke za zaštitu pragova.

Ostale karakteristike uključuju električne podizače prozora, srebrne krovne šine i novo dizajnirane 17-inčne felne koje su umotane gumam dimenzija 205/50, kao i osam boja za eksterijer.

U enterijeru možemo naći sportska  prednjia sedišta koja su presvučena u kombinaciji dve boje, centralni naslon za ruku podesiv i po visini i po dužini, kožni volan i ručica menjača sa sivim šavovima kao i kontrastni trim vrata. 

Cross Caddy verzija dostupna je kao petosed ili kao sedmosed sa kmpletnom paletom motora od standardne verzije Caddy, uključujući TSI, TDI, i TNG agregate u rasponu snage od 85KS do 168KS, plus verzije sa DSG menjačem i 4Motion pogonom na svim točkovima. Prodaja Volkswagen Caddy Cross-a u Evropa će početi početkom naredne godine.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group