Novi Superb - najbolja Škoda svih vremena

Više slika

Više slika

Kada je novi Superb konačno prikazan, nazvali su ga najboljom Škodom ikada...

 

Sada, nakon zvaničnog predstavljanja na sajmu u Ženevi, možemo da potvrdimo ovu tvrdnju, a ukoliko se pokaže dobar i u upotrebi, ovo bi mogao da bude jedan od najboljih porodičnih automobila svih vremena. 

Verovali, ili ne, druga generacija Superba koja se pojavila 2008. godine je redefinisala luksuz u ovom segmentu. U ono vreme korišćenje reči Škoda i luksuz u jednoj rečenici nije bila uobičajena pojava. Superb je ipak posao hit među evropskim kupcima. 

Da, možete reći da je kabina Passata bila kvalitetnija, ali je razlika skoro neprimetna. Što se tiče prostora na prednjem i zadnje sedištu, Superb je bio najudobniji automobil u svojoj klasi. 

Šta je novo u verziji 2015? Nudi 39mm više prostora u nivou laktova i glave, a 69mm prostora za putnike pozadi. Oni takođe mogu da uživaju u čak 157mm prostora za noge. 

Novi Superb ukratko ima više prostora, tehnologije, izgleda daleko bolje i ima dinamiku da može da se uhvati u koštac sa konkurencijom kao što su Passat, Mondeo, Insignia, Mazda 6 i tako dalje.

Gledajući fotografije, novi Superb može ponosno da stoji pored svojih protivnika, čak i onih dosta skupljih, koji obično asociraju na premijum segment. 

O.R.

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group