Novi Subaru BRZ testiran na Fuji stazi

Evo na šta je sve sposoban ovaj sportski auto...

Ubrzo nakon što je predstavio svoj redizajnirani BRZ model  u novembru, Subaru je sada predstavio takmičarski model za Super GT trke.

Super GT predstavlja najviši nivo trka u Japanu u kojim učestvuju modeli kao što su Toyota Prius, Nissan GT-R i  GT3 automobili iz Audija i Mercedesa. Ova vrhunska auto trka u Japanu visokog nivoa podeljena je u dve kategorije, GT500 i GT300. U seriji GT300 očekuju se manje snažni automobili, što će otvoriti trku za širi spektar proizvođača automobila.

Što se tiče novog BRZ Super GT modela, on nosi karoseriju od karbonskih vlakana i opremljen je novim setom neonskih žutih farova i ventiliranom kapuljačom. Pored toga sadrži dodatke za trkačke specifikacije, uključujući viša svetla, zadnji spojler sa ducktail-om, isturenu masku i zadnja svetla u obliku slova c koja su obložena sjajnom crnom trakom.

On je pore nekoliko dana odvežen na Fuji trkačkus tazu kako bi se tačno utvrdilo na šta je sve spreman, a njegov nastup možete videti na klipu ispod:

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group