Novi Rezvani Tank - brutalni terenac sa 500 ks

Više slika

Više slika

Kao veoma mlad čovek, osnivač kompanije Rezvani, Feris Rezvani, inspirisan svojim ocem postao je pilot...

Kako bi razvio uzbuđenje slično pilotiranju F-4 borbenim avionima, Rezvani je krenuo putem razvijanja ekstermnih sportskih automobila, koji vozačima pružaju priliku da iskuse identična ubrzanja i G sile iza volana. Ovo predstavlja Rezvani emblem, sa krilima koja evociraju na njegove korene u avijatici i upravljačem automobila, sa trkačkim štraftama koje stoje iza posvećenosti vožnji ovog brenda. Sada, ovaj proizvođač predstavlja nešto potpuno drugačije.

Upoznajte prvi terenac kompanije Rezvani Motors nazvan Tank, model koji itekako odstupa od bazne postavke njenih linija sportskih automobila. Opisan kao ekstremno utility vozilo kreirano za bilo koju vrstu terena i izazove na asfaltu, Tank poseduje eksterijerni dizajn koji ledi krv u žilama, sa dosta ugaonih linija, malim prozorima kakve možete videti na bornim vozilima, dodatnim svetlima i glomazne gume sa dubokim šarama radi boljeg prijanjanja.

Nasuprot veoma upadljivom eksterijeru, putnička kabina ovog terenca poseduje dvobojni dizajn, sastavljen od rasporeda sa pet kožnih sedišta, informativno zabavnog sistema sa upravljačkim konzolama na centralnom delu kontrolne table, zajedno sa klimatskom kontrolom podeljenom u dve zone. Dodatno, radi olakšanog pristupa zadnjim sedištima i dodatnim vizuelnim kreditima, novi model kompanije Rezvani poseduje zadnja vrata koja se otvaraju u kontra smeru.

U srcu ovog tenka nalazi se V8 motor zapremine 6,4 litara koji proizvodi 500 ks koji napaja sistem pogona na sva četiri točka, koji može biti aktiviran po potrebi. Rezvani i dalje taji određene tehničke specifikacije, ali Tank bi trebalo da poseduje izvanredno ubrzanje, makar na pravoj liniji. Pored toga, ovaj model može biti opremljen termalnim sistemom za noćno osmatranje, a za nešto više novca, kompanija će vrlo rado dodati opcioni balistički oklop njegovoj karoseriji.

Rezvani je počeo da preuzima porudžbine za svoj model Tank pre nekoliko meseci, a svako ko je zainteresovan za jedan primerak mora biti spreman da za njega izdvoji najmanje 178.000 dolara.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group