Novi Renault Megane

Više slika

Više slika

Novi stil koji je primetan na modelima Renault Talisman i Espace se očigledno preneo i na Megane...

 

Novi model ima prednji i zadnji deo skoro u potpunosti prenet sa pomenutih modela, a tu je i skoro identičan enterijer. 

U pitanju je iznenađujuće očekivan dizajn od strane Renaulta, kompanije koja do sada nije imala prepoznatljive linije svojih modela. Setite se Megane iz 2012. godine i njegovog zadnje dela i koliko je bio drugačiji od Lagune iz tog perioda, a opet je bilo jasno da pripadaju istom proizvođaču. 

Renault je bio jedna od poslednjih kompanija čija ponuda nije bila gomila kopija istog dizajna, koji je uvećan, ili smanjen...

Novi Megane je ozbiljniji i direktniji automobil nego ikada do sada. Agresivni prednji i oštar zadnji deo, pomažu da zaobljena sredina ne upada u oči i tako donese više prostora putnicima, bez uticaja na estetiku. 

Što se tiče tehničkih specifikacija, skoro ništa nije objavljeno zajedno sa fotografijama. Zna se samo da je 25mm niži na prednjem delu, da ima prednji gaz širi 47mm i zadnji za 39mm.

Dodatne fotografije, kao i više informacija o motorima i drugima unapređenjima u odnosu na prošlu verziju očekujemo kada budemo bliže predstavljanju na sajmu u Frankfurtu. 

O.R:

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group