Novi Phantom Series II i Great British modeli kompanije Rolls-Royce

Kompanija Rolls-Royce objavila je nove fotografije svoje medijske prezentacije Phantom Series II, na kojima je moguće videti osveženu ponudu nazvanu Phantom Rendezvous, na Azurnoj obali...

Nove fotografije pružaju uvid u različite opcije finiša i kombinacije dostupne za Phantom liniju, uključujući unikatnu ponudu nazvanu Great British Phantom.

Dizajnerske promene u Phantom Series II ponudi ograničene su na blage modifikacije Pantheon prednje maske koja je sada osvetljena i laserski isečene obrubnice na farovima. Prema tome, najvažnija promena jeste dodatak brojnih opcija za personalizaciju, koje pružaju svež izgled osmoj generaciji Phantom modela, koja je originalno predstavljena 2017. godine.

Pored predivnog Phantom Plantino modela, koji je predstavljen u okviru novog osveženja, kompanija je predstavila jedan specijalni primerak nazvan Great British Phantom, koji je kreiran za najvernije klijente kompanije Rolls-Royce. Nama, običnim smrtnicima, ova mašina deluje daleko bliže onome što bi mogla da predstavlja Black Edition serija, iako su ovi finiši nedostupni za ostale Phantom modele.

Great British Phantom model dolazi sa novim točkovima, Magma Red eksterijerom, akcentima od tamnog hroma na prednjoj maski, haubi, okruženju prozora, gepeku i izduvnim granama, što je dodato kao opcija zbog svoje potražnje i popularnosti. Model takođe dolazi i sa posebnom oznakom na C stubovima i uklapajućim komadom umetnosti inspirisanim zastavom Velike Britanije u galeriji smeštenoj na kontrolnoj tabli.  

Sve varijante Phantom modela opremljene su istim 6,75 litara velikim V12 motorom koji stvara 563 ks i 900 Nm obrtnog momenta. Vožnja Phantom modela nikada nije trebalo kupcima da pruža sportsko iskustvo, tako da svi koji ih kupuju definitivno žele nešto drugačije i pre svega, mogućnost da uživaju u vožnji magičnim ćilimom i jednim od najluksuznijih modela u istoriji automobilske industrije.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group