Novi Peugeot 508

Skoro četiri godine nakon lansiranja, Peugeot-ov porodični automobil, model 508, je dobio osveženje u kozmetičkom i tehničkom pogledu, kao i nove, efikasnije motore...

 

Izmene eksterijera za sve tri verzije 508 modela, uključujući karavan, RX estate i klasičan model, donosi "oštriji" prednji deo, sa novom haubom, užu prednju rešetku, nova LED svetla i branik. Kao dodatak na 2 verzije je i novi zadnji branik.

Unutra, ekran od 7 inča smanjuje broj dugmića u kabini, sa unapređenim kvalitetom materijala i završnom obradom.

Tri nova motora su dodata u 508 model, uključujući Euro 6 1.6 165THP turbo benzinac sa 165ks i emisijom od 131g/km, koji je povezan ili na šestostepeni manuelni menjač, ili novi šestostepeni automatik.

Drugi motor je 2.0 BlueHDI turbo dizel sa 150ks, koji je povezan na šestostepeni manuelni menjač, kao i 180ks sa automatskim šestostepenim prenosom. 

Svetska premijera novog 508 modela se očekuje u avgustu u Moskcvi, pre pojavljivanja u Parizu na salonu u oktobru. Prodaja bi trebala da počne sredinom septembra, a u Kini u januaru naredne godine.

O.R.

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group