Novi Nissan Kicks 2021

Više slika

Više slika

Nissan je predstavio unapređenu Kicks verziju na domaćem tržištu i on će se  u prodaji naći od 30. juna, po ceni od 24.845 dolara.

Predstavljen prošlog meseca na Tajlandu, 2021 Kicks prodavaće se s električnim pogonskim sklopom e-Power, koji za pokretanje točkova koristi električni motor. Motor uzima snagu iz litijum-jonske baterije od 1,57 kWh, a podržan je 1,2-litarskim trocilindričnim benzinskim agregatom.

Ukupni sistemska snaga iznosi 127 KS, a vozači mogu birati između četiri načina rada: Normal, Sport, Eco i EV.

 „Nissan Kicks dodaje potpuno novo vozačko iskustvo sve popularnijem SUV segmentu japanskog tržišta“, rekao je Asako Hošino, izvršni potpredsednik kompanije. „Nastalo je iz revolucionarnih ideja koje nadahnjuju Nissan Intelligent Mobility - našu viziju upotrebe vrhunskih tehnologija.“

2021 Kicks nudi se sa polu-autonomnim voznim sistemom ProPilot, koji olakšava svakodnevnu vožnji pomagajući vozačima da održavaju razmak do vozila ispred i aktivirajući kočnice, ako je potrebno. Svi modeli imaju mogućnost kočenja u slučaju nužde, pomoć u hitnim slučajevima za pogrešnu upotrebu papučice, kao i funkciju ručnog i automatskog poziva za hitne slučajeve.

Pogledajte galeriju ako vas znaima kako ovaj automobil izgleda.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group