NOVI NISSAN JUKE NISMO

Nissan je predstavio novu verziju modela Juke - Nismo.

Novi Nissan Juke Nismo prvi put je prikazan na pariskom sajmu automobila 2012. godine. To je prvi u nizu Nismo automobila koje Nissan priprema za evropsko tržište. Planirano je da Nismo postane Nissanov brend koji nosi određene performanse, na isti način kao i AMG za Mercedes-Benz ili M-division za BMW. Od početka sledeće godine Juke Nismo će se naći u prodaji u Velikoj Britaniji po ceni od 19.995£.

Juke Nismo dobija moderan body kit, kao i nove 18-inčne alu točkove, nadograđenu masku hladnjaka i crvene retrovizore koji će biti korišćeni i u budućim modelima. Što se tiče enterijera, tu su kožna sportska sedišta i Alcantara sportski volan, dok crne ukrasne lajsne i Nismo kick plates dopunjavaju dizajn unutrašnjosti.

Juke Nismo 1,6-litarski turbo četvorocilindrični motor razvija 200PS (197bhp), a dostupna je 4x2 i 4x4 verzija. Dostupni su šestostepeni manuelni i CVT automatski menjač. Postiže 0-62mph za 7,8 sekundi, a maksimalna brzina je 134mph.

Uprkos povećanim performansama, potrošnja goriva i emisija CO2 ostaju iste - 40.9mpg i 159g/km.

Juke Nismo je dostupan u tri boje: bela, biserno crna i metalik siva.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group