Novi Nissan Juke 2020 model

Novi Nissan Juke 2020 model

Uskoro stiže druga generacija popularnog Nissan Juke modela...

Juke jedan od najpopularnijih modela ovog poznatog auto brenda, a sada napokon imamo i prve renderovane fotografije koje nam pokazuju kako će novi 2020 Juke izgledati. Odmah moramo napomenuti da ovo nisu oficijalne fotografije, već renderovane fotografije koje su napravljene po uzoru na kamuflažni model koji je uslikan pre nekoliko dana na test vožnji.

Slike pokazuju da će novi Juke imati sličan oblik poput starog modela i da će posedovati agresivni i mišićavi izgled zbog kojeg smo ovaj mini SUV toliko zavoleli.

Najveće promene vide se na prednjem delu automobila, gde možemo videti restilizovane farove koji poseduju unapređenu LED tehnologiju, proširenu i dosta veću prednju masku, kao i blago pomerene okrugle farove koji se nalaze na srednjem delu prednjišta.

Detalji poput skrivenih kvaka za vrata, oštrih štop svetala i masivnih i modernih felni, takođe se nalaze i na ovom modelu, tako da je jasno da će Juke biti prava, osvežena verzija koju smo dugo čekali. Informacije o ceni, kao i o tehničkim specifikacijama još uvek nisu dostupne, a ostje nam da vidimo da li ćemo u toku narednih dana dobiti i prve prikaze unutrašnjosti ovog vozila.

Kako vam se čini novi Juke?

Foto:Koleca.ru/carscoops

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2020. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group