Novi Mulsanne

Više slika

Više slika

Na ženevskom sajmu automobila održanom početkom ove godine, neodoljivi Bentley Mulsanne model predstavio nam je svoju mešavinu snage i finese…


Samim tim, Bentley kompanija nam sada predstavlja First Edition izdanje ovog automobila, odnosno veoma ograničenu ediciju. Zapravo, samo 50 ovakvih modela će biti proizvedeno. Sada Mulsanne ima proširenu bazu točkova i dodatnih 250 mm prostora u zadnjem delu. Ovaj auto je opisan kao velikodušno proporcionalna luksuzna limuzina.

Zadnja sedišta ovog automobila dobila su specijalno tretirana, sa opcijama spuštanja i podizanja. Pored toga, tu je panoramski krov, a zadnji deo odvojen je zavesama. Luksuzne osobine ovog modela su frižider za šampanjac i First Edition tapacirunzi i obloge za veći deo enterijera.

Što se tehnologije tiče, ljudi koji se budu vozili ovim kolima mogu se zabaviti Android tabletima sa 32 GB memorije i veličinom od 10.2 inča. Svaki od ovih modela imaće detalje od jasena, kao i leteće “B” ukrase koji će biti gravirani.

Kinezi će biti prvi koji će moći da se oduševe ovim vozilom, jer će zvanično debitovati na pekinškom sajmu automobila.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group