Novi Mitsubishi Grand Lancer namenjen Aziji

Više slika

Više slika

Upravo su se pojavile sveže fotografije koje prikazuju novi model Mitsubishi Grand Lancer koji će biti lansiran na tržištima Kine, Tajvana i ostalih azijskih zemalja.

Iako je Lancer već osuđen na smrt u većem delu sveta, kompanija Mitsubishi verovatno nije u potpunosti spremna da odustane od svog proverenog modela, makar u svom regionu.

Grand Lancer je u suštini doterana verzija „našeg“ Lancer modela, sa novom karoserijom koja sadrži dizajn poslednje generacije “Dynamic Shield” prednje maske hladnjaka, bočne linije nalik bumerangu i malo zašiljeniji zadnji deo.

Putnička kabina takođe poseduje novi raspored, sa kontrolnom tablom koja je kreirana od mekših materijala dekorisanih srebrnim detaljima radi mnogo lepšeg izgleda. U enterijeru se takođe nalazi i nova digitalna instrument tabla sa ekranom informativno zabavnog sistema osetljivim na dodir.

Za sada je zvanično predstavljen samo jedan motor koji poseduje zapreminu od 1,8 litara i 138 ks. Japanski brend će u ponudi imati i matiranu opciju transmisije u formi CTV menjača koji snagu plasira na prednju osovinu. CTV menjač takođe nudi i opciju manualnog moda sa šest stepeni prenosa, ali i opcionalne ručne pedale smeštene iza volana.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group