Novi Mirage dolazi sa poboljšanim kvalitetom i nižom cenom

Više slika

Više slika

Kompanija Mitsubishi Motors North America, nedavno je predstavila detalje koji su vezani za novu verziju modela Mirage...

Sa nasleđem i impresivnom ekonomijom potrošnje goriva, dostupnošću i velikom pouzdanosti, najnoviji model Mirage dodaje enterijerne dodatke ES baznih modela koji osiguravaju kupcima konstantna ažuriranja konektivnih sistema pri veoma pristupačnoj ceni.

Sa startnom cenom od 13.395 dolara, u automobilu dolazi i audio jedinica sa ekranom od sedam inča, Bluetooth®, telefonskim i radio funkcijama, zadnjom kamerom i upravljačem sa nekoliko funkcionalnosti koje su pozajmljene sa ulaznih Morage ES linija.

Dodatne promene uključuju centralnu konzolu sa USB priključcima i naslonima za ruke u SE i GT varijantama. Konekcije za pametne telefone sa Apple CarPlay™ i Android Auto™ aplikacijama, ostaju dostupne i u ovim varijantama, održavajući konektivnost i interakciju po veoma pristupačnim cenama.

"Novi Mirage nudi svojim kupcima nove opcije koje omogućuju pouzdanost, konektivnost, zajedno sa garancijom, osiguravajući sve što ostali modeli u segmentu ne mogu", izjavio je Don Sveringen, izvršni potpredsednik i šef operacija japanskog brenda. "Posebono lepa pojava koja je karakteristična za njegove prethodnike predstavlja jezgro novog Mirage modela i veoma se radujemo nastavljanju stvaranja momentuma sa ovogodišnjom linijom."

Najnoviji Mirage model krasi i velika ekonomičnost potrošnje goriva na autoputevima i iznosi 43 mpg, dok od strane japanske kompanije uz vozilo dolazi fenomenalna garancija koja pokriva sledećih pet godina i 96.000 kilometara, a postaje aktivna prilikom kupovine modela. U ponudi se nalazi i ograničena garancija na pogonski sklop i 160.000 pređenih kilometara, anti koroziona performacija, ograničena garancija tokom pet godina i neograničenu kilometražu pomoći prilikom stajanja na putu.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group