NOVI MASERATI GRANCABRIO MC STRADALE

Italijanska kompanija Maserati, predstavila je javnosti prve zvanične fotografije novog modela GranCabrio MC Stradale, koji će svoju svetsku premijeru doživeti za nekoliko dana na sajmu automobila u Parizu.

Maserati GranCabrio MC Stradale se zasniva na  standardnom modelu GranCabrio koji je svetlost dana ugledao 2010. godine, sa konfiguracijom sedišta 2+2. 

Italijanski proizvođač superautomobila, za sada nije objavio nikakave detalje o ovom automobilu koji će osvojit mnoga srca. Pretpostavlja se da će GranCabrio MC Stradale deliti pogonski agregat sa kupe verzijom GranTurismo MC Stradale. Ako je pretpostavka tačna, ispod haube će se naći snažnija varijanta  4.7-litarskog V8 agregata koji isporučuje 450 ks i 510 Nm maksimalnog obrtnog momenta.

Tehničke detalje, kao i ostale informacije o modelu GranCabrio MC Stradale ćemo znati čim počne sajam automobila u Parizu. 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group