NOVI LAND ROVER RANGE ROVER MK4

Četvrta generacija Land Rover-ovog modela Range Rover je debitovala danas tokom poseban događaja koji je održan u kraljevskoj baletskoj školi u Ričmondu, u Londonu. Već smo ga videli proslog meseca, ali britanski proizvođač automobila je otkrio nove detalje o njihovom vodećem SUV-u, cene i dostupnost dizel-hibridne varijante, zajedno sa velikom galerijom slika visoke rezolucije.

 "Novi Range Rover čuva bitan, jedinstven karakter vozila - posebnu mešavinu luksuza, performansi i neprikosnovenih sposobnosti na svim vrstama terena" rekao je John Edwards, globalni brend direktor Land Rover-a.

Novi Range Rover biće dostupan u preko 170 zemalja širom sveta, a prve isporuke počinje početkom naredne godine. U Velikoj Britaniji, Land Rover je otvorio delove knjige sa cenama, pa početna cena za Range Rover Vogue 3.0L TDV6 iznosi 71,295 £, a za verziju Range Rover Autobiography 5.0L Supercharged iznosi 98.395 funti.

Lakši, ali i veći, jači i precizniji Range Rover četvrte generacije, biće dostupan u Evropi, sa tri motora. Ovo uključuje 5,0-litarski V8 Supercharged benzinski agregat od  503KS,  3,0-litarski TDV6 dizel agregat od  255KS i 4.4-litarski SDV8 dizel agregat od 334KS. Svi agregati su upareni sa osmostepenim automatskim menjačem.

Land Rover je takođe potvrdio dolazak nove dizel-elektro hibridne varijantu u pojedinim evropskim i azijskim zemljama. Ovaj model će koristiti Jaguar-ov novi hibridni agregat koji povezuje sa 3,0-litarski V6 turbo-dizel sa osmostepenim automatskim menjačem, sa integrisanim električnim motorom i litijum-jonskim baterijama.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group