LAMBORGHINI GALLARDO EDIZIONE TECHNICA

Italijanska kompanija Lamborghini 2003. godine je predstavila prvi Gallard, a od tada pa sve do danas proizveden je u više od 13.000 primeraka. Lamborghini je odlučio da pre nego što se pojavi njegov naslednik, na ovogodišnjem sajmu automobila u Parizu premijerno predstavi restilizovani Gallardo LP560-4  i Gallardo LP570-4 Edizione Technica.

Lamborghini Gallardo najprodavaniji je automobil ovog branda. Kao što smo rekli, on je prodan u više od 13.000 primeraka, a ta brojka će rasti još jer će se Gallardo na tržištu zadržati još neko vreme. Svojevremeno Gallardo je proglašen jednim od najljepših automobila u istoriji, a kako bi taj status uz njega ostao, Lamborghini ga je sada restilizovao stavivši na njega nove branike agresivnijeg izgleda, nove 19-inčne felne, novi difuzor, fiksni zadnji spojler i karbon-keramički kočioni sisitem.

Odnos težina/snaga je 2,35 kg po 1KS. Takođe tu su i tri nove kombinacije boja, između ostalog i Nero Nemesis i Arancio Argos

Ako vam to nije dovoljno osveženi Gallardo možete opremiti i Style paketom koji mu donosi u crnu prednji i zadnji masku, prednji spojler i još niz detalja presvučenih crnim lakom. Za one koji žele još više od novog Gallarda LP 560-4 tu je nova verzija ovog sportiste Edizione Tecnica.

Gallardo LP 560-4 Edizione Tecnica deo elemenata preuzima sa edicija Superleggera i Performante, a to su karbon-keramičke kočnice, zadnji spojler i tri nove kombinacije laka – mat bel, crni i narančasti s kontrastnim elementima u narančastoj ili crnoj boji.

Nove verzije Gallarda će se u prodaji pojaviti u novembru ove godine, a njihova cena ne navodi.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group