Novi KIA EV6 model za 24 sata dobio preko 20.000 porudžbina

Više slika

Više slika

Baš kao i Hyundai Ioniq 5, Kia EV6 već predstavlja veoma popularan izbor na svom domaćem tržištu...

Dvadeset i četiri časa nakon što su knjige rezervacija otvorene za EV6 model u Koreji, proizvođač automobila očekuje da osigura čak 21.000 prodaju, sudeći prema lokalnim medijima. Ovo je veoma sličan slučaj kao i sa modelom Ioniq 5, za koji je kompanija Hyundai osigurala 23.760 rezervacija u prvih 24 časa u Južnoj Koreji.

Naravno, zbog uslova koji vladaju sve rezervacije su izvršene putem mreže i nisu porudžbine, za sada, naravno. Kia još uvek nije otkrila koliko ovih rezervacija stiže iz Evrope, ali je samo nekoliko nedelja bilo potrebno kako bi Hyundai primio 236.000 rezervacija za svoj Ioniq 5 model na starom kontinentu, tako da ne postoji ništa što bi moglo da nam potvrdi kako EV6 neće ispasti podjednako popularan.

Kupci kod nas u mogućnosti su da osiguraju EV6 po polaganju depozita od sto evra, ali će evropska knjiga porudžbina zvanično biti otvorena u maju, dok se prve isporuke mogu čekivati tokom septembra meseca.

Evropskim kupcima biće ponuđen EV6 model u ulaznoj, GT-line i GT varijanti. Oni koji se opredele za bazne modele, GT-line ili GT opcije pre tridesetog aprila i osiguraju porudžbinu pre kraja ove godine, dobiće slobodan pristup širokoj mreži stsanica za dopunu u trajanju od jedne godine i takođe mogu uživati u jednogodišnjoj prijavi na KiaCharge program, koji uključuje oko 210.000 stanica za punjenje širom našeg kontinenta.

N.Đ.

Foto: Kia

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group