Novi i neprikosnoveni Range Rover Velar

Više slika

Više slika

Dugoočekivani Range Rover je konačno izašao na tržište...

Ovog meseca kompanija Jaguar Land Rover objavila je poslednje izdanje svoje cenjene linije modela luksuznih terenaca imena Range Rover Velar.

Model Velar koji će zvanični debi imati na sajmu automobila u Ženevi, koji počinje od sutra, izgrađen je kao stilski, visokotehnološki suparnik najboljem automobilu iz klase koji Nemačka može da ponudi.

„Novi Range Rover Velar unosi novu dimenziju u moderan izgled našeg brenda, dok istovremeno ojačava našu ukupnu težnju ka stilu dizajna koji se bazira na inžinjerskoj izvrsnosti“, izjavio je glavni direktor dizajna brenda Geri MekGoven.

Za britansku kompaniju, prethodna godina predstavlja rekordnu u uslovima prodaje, koja se bazično odnosila na sverastuću potrebu za terenskim vozilima. Zbog ovoga je veoma lako videti zašto je ovaj gigant uspeo da održi savršene bilanse na svetskom tržištu.

Sa Velar modelom Land Rover premium serijal podbrenda širi se na četiri poznata modela, koji variraju od kompanktnog Evoque, do ultra luksuznog segmenta terenaca dugačke baze točkova i njihove duge istorije. Ova vozila će se prodavati zajedno pored Land Rover porodice Discovery terenaca, kao i F-PACE modela sestrinske kompanije Jaguar.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group