Novi Hyundai Sonata hibrid sa više opreme i manjom cenom

Više slika

Više slika

Kompanija Hyundai objavila je kako će njen novi 2018 Sonata Hybrid model posedovati cenu od 21.403 evra, što je za oko 405 evra jeftinije od prethodne generacije...

Uprkos ovom malom padu u ceni, Hyundai je dodao dosta prateće opreme i sistema nalik detekciji mrtvog ugla, upozorenju na saobraćaj sa zadnje strane kao standard u 2018 Sonata Hybrid automobil, dalje mu potvrđujući i učvršćivajući kvalitet u odnosu na cenu.

Redizajnirana linija 2018 Hyundai Sonata Hybrid automobila predstavljena je na čikaškom sajmu automboila, Chicago Auto Show, gde je otkrila dinamičniji i uglađeniji eksterijerni izgled, praćen enterijerom, koji je takođe pretrpeo modernizaciju centralnog dela i instrument table, između svih ostalih promena.

Hibridni pogonski sklop kombinuje dvolitarsku GDI benzinsku jedinicu sa četiri cilindra i 154 ks, zajedno sa električnim motorom od 51 ks. Zajednička izlazna snaga modela ostaje ista kao i pre, odnosno 193 ks, dok će šestostepena automatska transmisija biti jedina opcija. Kapacitet baterijskog pakovanja neznatno je porastao i sada umeto 1,62, poseduje 1,76 kWh.

Korejski brend tvrdi da će gorivna ekonomičnost biti postavljena na 39mpg u gradskoj, 45mpg na autoputu i 42mpg prilikom kombinovane vožnje, zahvaljujući boljem kapacitetu baterija i optimizovanoj operativnoj efikasnosti hibridnog pogona.

Ograničena izdanja takođe su dobila i potpuno novu opremu, nalik panoramskom krovu, bi-xenon farovima i LED enterijernim svetlima. 2018 Hyundai Sonata Hybrid Limited varijanta, sa Unlimited paketom opreme dodaje još više karakteristika, uključujući automatsko kočenje u slučaju opasnosti, asistenciju prilikom održavanja trake, baze za bežično punjenje i grejače u upravljaču.

Prodaja novih 2018 Hyundai Sonata Hybrid startovaće ovog meseca i stići će u salone ovlašćenih predstavništava širom sveta.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group