Novi Hyundai i30 N Line samo izgleda kao običan kompakt

Više slika

Više slika

Kompanija Hyundai proširila je svoj portfolio N automobila sa predstavljanjem novog i30 N Line modela, koji će biti dostupan širom Evrope ovog leta...

Za razliku od i30 N ili Veloster N modela, novi i30 N Line kompanije Hyundai nije orijentisan performansama, čak i pored pravih eksterijernih i enterijernih modifikacija. S toga, svi ljudi koji izaberu ovaj model moraće da to učine zadovoljivši se sa 140 ks iz 1,4 litara velikog benzinskog motora. Radi bolje vozačke dinamike automobila, tu su redizajnirano vešanje i kočioni sistem, za koji se sada tvrdi da je tjuniran radi dodatnog usavršavanja u pređenju sa reguarnim i30 modelom sa petoro vrata.

U suštini, i30 N Line predstavlja sve ono što je S Line model kompaniji Audi. Samo što u slučaju korejskog brenda, sve se zasniva na brojnim karakteristikama koje možemo pronaći na kompaktima, uključujući prednje i zadnje branike, srebrnu liniju farbe, osamnaestoinčne alu felne - dostupne na i30 varijantama sa petoro vrata po prvi put, novi dupli prigušivač na zadnjem delu i posebne oznake na prednjim krilima.

N brendirani model poseduje sportska sedišta, sa dobrim kožnim podrškama, dok kupci takođe mogu uživati u perforiranom kožnom sportskom volanu, N šaltheblu i onome što Hyundai naziva "prostranim i praktičnim enterijerom, sa komfornim postavkama za sve putnike".

"Naš i30 model je predstavljao veoma veliki uspeh od samog lansiranja, što je omogućilo posebne mogućnosti sektoru visokih performansi i postavljanja našeg brenda u okvir modela zabavnih za vožnju. Sada, mi sada ovaj osećaj prenosimo široj publici novim i30 N line modelom", komentarisao direktor marketinga i proizvodnje kompanije Hyundai, Andreas - Kristof Hofman. "Mi verujemo da će ovaj paket dizajnerskog i inžinjerskog poboljšanja nastaviti da privlači sve više evropskih kupaca kompaniji Hyundai."

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group