Novi Hyundai Elantra predstavljen na Youtube-u

Pre samo nekoliko sati, novi Elantra model zvanično je predstavljen na popularnom internet sajtu, a svi ljubitelji automobila mogli su da vide šta novi model sa sobom donosi...

Zbog opasnosti korona virusa, Hyundai kompanija odlučila je da Elantra model predstavi online i to na zvaničnom Youtube kanalu. Događaj je bio vrlo praćen,a svi su mogli da iz intime svojih domova otkriju šta nova Elantra donosi.

Kao što ćete videti u video klipu, novi model je znatno drugačiji od prošlog i donosi nove karoserijske promene koje su ovoga puta uglađenjije, zakrivljenije,ali i agresivnije. Celokupan izgled auta deluje više luksuzno i jasno stavlja do znanja da je reč o limuzini koja je namenjena za uživanje.
Prednji deo privlači pažnju oštrim i modernim LED farovima na kojima se nalaze i DRL osvetljenja, dok su branici spušteni i unapređeni mnogobrojnim vazdušnim usisima.

Enterijer je moderan, futuristički dizajniran i sadrži dosta novina koje se ogledaju u novom volanu, većem i modernijem sistemu za zabavu, novoj centralnoj konzoli, kao i prelepom ambijentalnom osvetljenju.

Hyundai još umvek nije otkrio kakve će agregate Elantra posedovati, ali očekujemo i tu informaciju u roku od nekoliko dana.

Pogledajte video klip kako biste videli kako izgleda novi Hyundai Elantra 2021.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group