Novi Hummer napokon stiže

Niko nije očekivao da će ići na električni pogon...

General Motors je još u oktobru najavio novi model Hummera i sada je objavio novi video koji pokazuje Hummer EV u akciji.

Ovaj snimak je postavljen na Instagram stranicu General Motors Design-a i prikazuje električni kamionet koji se vozi gradskim ulicama i terenskim putevima duž živopisnih staza. Sve izgleda prilično impresivno i pokazuje da će novi Hummer i dalje biti impresivna mašina.

Video nam daje uvid u to kako će GMC Hummer EV izgledati u pokretu. Impozantan je prva reč koja vam padne na pamet kada ga ugledate, jer kamionet nije samo velik, već ima i dizajn sličan nečemu što biste videli u naučno-fantastičnom filmu.

Novi Hummer EV koristi potpuno električni pogonski sklop koji  ima tri električna motora koji isporučuju kombinovanu snagu od 1.000 ks i 15.592 Nm obrtnog momenta, omogućavajući kamionu da postigne brzinu od  100km / h za tri sekunde. Hummer EV će takođe koristiti GM-ovu najnapredniju bateriju Ultium, koja će imati domet veći od 563 km.

Ostali detalji novog automobila ostaju nepoznati, ali General Motors kompanija kaže da ćemo sve uskoro saznati.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group