Novi Honda Accord dobio je turbo motor i veći komfor

Više slika

Više slika

Honda Accord je jedan od najbolje prodavanih sedan modela, dok je kompanija nedavno predstavila potpuno novu varijantu slavne linije...

Posebno uzbudljiva varijanta ovog modela testirana je zajedno sa hibrid automobilom u Breton Vudsu i vožena je prelepim putevima Nju Hemšira. Accord je uvek bio posebno konzervativan po pitanju stila, ali pošto se trendovi u njegovom segmentu menjaju, automobil postaje daleko odvažnijeg i naprednijeg izgleda.

Model 2018. Accord prati ovu filozofiju i adaptira se stilski novim eksterijerom koji uspeva da ugleda sportski i elegantno u isto vreme. Dizajn ovog automobila možda nije osvojio svačiju poklonost tokom prethodnih godina, ali Accord sada izgleda daleko bolje i nekako ličnjije u crnim finišima na prednjem delu, koji nije toliko obao kao ranije.

Kao deo redizajna, Honda je instalirala kraće vešanje, nižu haubu i kraću krovnu konstrukciju. Novi Accord model takođe poseduje dužu bazu čiji je razmak točkova duži za 54,86 mm i ovo pomaže da zadnji deo putničke kabine dobije dodatnih 48,2 centrimetra u prostoru za noge.

Tokom konferencije za novinare, nekoliko izvršnih direktora kompanije govorilo je o ciljevima za stvaranje klase više: "Ovo je očigledno evidentno u putničkoj kabini modela Accord, kome enterijer predstavlja stavku vrednu nekoliko hiljada dolara više. Vizuelno, svaka površina modela Accord Touring trimovana je visokokvalitetnom kožom ili mekanim dodirima plastike. Čak i na mestima na kojima oni nisu prisutni, vozači mogu pronaći metalik akcente i stilske finiše".

Zahvaljujući najnovijem redizajnu, model Accord poseduje više enterijernog mesta od svog prethodnika i vozači neće imati bilo kakvih problema vezanih za komforan osećaj za volanom. Bazni motor novog modela predstavlja četvorocilindrična turbo jedinica zapremine 1,5 litara koja proizvodi 192 ks i 260 Nm obrtnog momenta.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group