Novi Genesis G70 2022

Više slika

Više slika

Ovakva unapređenja smo i očekivali...

Predstavljene su prve slike obnovljenog Genesis G70 modela za 2022. godinu, koje pokazuju upečatljiv novi izgled koji odgovara trenutnom dizajnerskom jeziku brenda.

Imajući ovo na umu, prednji deo ažuriranog G70 uključuje farove novog „četvorougaonog stila“ koji sportskoj limuzini daje sportski izgled. Prednji kraj takođe uključuje rešetku s potpisom Genesis, kao i nove detalje za usisavanje vazduha i veliku donju rešetku. Na stranicama modela 2022. napravljeno je manje promena, ali postoje manji usisi vazduha odmah iza prednjih točkova.

Genesis je takođe remontovao zadnju masku novim Quad Lamp zadnjih svetlima koja su inspirisana uzvišenim krilima logotipa Genesis. Sedan takođe uključuje difuzor u boji karoserije, kao i ovalne vrhove izduvnih grana.

Prelaskom u unutrašnjost pronalazimo uvećani 10,25-inčni sistem za zabavu koji uključuje ekskluzivni dizajn interfejsa Genesis i podržava bežična ažuriranja, kao i Apple CarPlay, Android Auto i Valet režim. Genesis je takođe postavio bežičnu podlogu za punjenje vodoravno, a ne vertikalno. Pored ovih promena, sve ostalo izgleda isto koa u prošlom modelu.

„Novi Genesis G70 će angažovati kupce svojim dinamičnim dizajnom i najnovijim inovacijama u bezbednosti i luksuzu“, rekao je portparol Genesis-a u izjavi. „Oduševljeni smo što ćemo sledećeg meseca otkriti detaljnije specifikacije.“

Detalji pogonskog sklopa o unapređenom G70 i dalje su u tajnosti, ali podrazumeva se da će početni 2,0-litarski četvorocilindar biti zamenjen novim 2,5-litarskim motorom koji proizvodi 290 ks i 420 Nm obrtnog momenta. Vodeći motor će verovatno i dalje biti 3,3-litarski V6 sa dva turbopunjača od 365 ks i 510 Nm.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group