Novi Ford Kuga stiže 2. aprila

Novi Ford Kuga stiže 2. aprila

Ford je najavio novi Kuga model i svi su uzbuđeni da vide kako će ovaj SUV izgledati...

Nakon sedam godina u produkciji, druga generacija Ford Kuga modela spremna je za zvanično predstavljanje, a ova vest je upravo potvrđena i od strane Ford kompanije koja je izjavila da će ovaj model uskoro biti prikazan.

Za sada nisu otkriveni nikakavi detalji osim sitnica poput farova, štopova i minimalnih detalja u enterijeru. Mnogi su primetili da novi Kuga model poseduje sličnosti sa novim Focus modelom, pa je za očekivati  da ćemo dobiti auto koji će posedovati sličan dizajn, ali pošto je ovde ipak reč o SUV-u, sigurni smo da ćemo dobiti jedinstveno i unikatno vozilo koje će nas sve oduševiti.

Potvrđeno je da će Kuga biti dostupna u standarnim benzinskim i dizel varijantama, ali da postoji mogućnost i da ćemo dobiti i jedan elektro model, što će biti prilično uzbudljivo videti.

Cena, tehničke informacije, karakteristike i sam izgled automobila otkrićemo 2. aprila, kada će ovaj auto zvanično biti predstavljen, tako da nam ostaje da se samo strpimo još par dana.

Foto: Motor1.com

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group