Novi električni Mini dolazi sa unikatnim stilskim karakteristikama

Više slika

Više slika

Kompanija MINI jednostavno ne prestaje da izbacuje nove i obnovljenje linije i potpuno dobro funkcioniše od kada se nalazi u rukama čuvene nemačke kompanije...

Direktor dizajna ovog britanskog brenda, otkio je nove detalje budućnosti koja nas čeka i električnog modela koji će nam uskoro biti predstavljen.

U nedavnom izveštaju namenjenom medijima, Oliver Heimler, tvrdi da opseg proizvoda njegovog brenda poseduje veoma dobre linije, ali, takođe priznaje da njegov put ne može biti samo evolutivan. Kako je u daljem tekstu objasnio, napredna tehnologija će potpuno promeniti dizajn i potrebe MINI modela i odvesti ih u budućnost vrhunskim vozačkim tehnologijama i električnom mobilnosti.

Kada je govorio o tehnologiji, Heimler je izjavio da vozači sada mogu očekivati poboljšanu komunikaciju i interakciju sa svojim MINI modelima, nalik sa prijateljima i to u samo nekoliko klikova. Ove promene dolaze prilično rano, jer je BMW grupacija već najavila planove integrisanja Amazon Aleksa aplikacija u svoje BMW i MINI modele, koji će dobiti ove sisteme kasnije tokom godine.

Heimler je takođe izjavio kako veruje da će MINI u budućnosti postati potpuno električni brend, i dodao je kako dizajneri ovakvih automobila poseduju potpuno novu slobodu po pitanju stvaranja enterijernog prostora i proporcija modela.

MINI planira da lansira svoje električno vozilo tokom sledeće godine, a nedavno ga je predstavio konceptom na frankfurtškom sajmu automobila. Heimler nije rekao ništa vezano za proizvodnu liniju lično, ali je potvrdio da će to biti izvorni MINI sa potpuno električnim karakteristikama i detaljima, predstavljenim nekonvencionalnim i inovativnim detaljima koji se odnose na tradicionalni dizajn ovog brenda i svet po kom je prepoznatljiv decenijama unazad, istovremeno kombinovanim sa potpuno novim tehnologijama.

Ovde je direktor želeo da istakne kako će novi model posedovati sve prednosti 3D tehnologija štampe, ali je takođe ostavio otvoreno pitanje dizajna, oko koga moraju biti doneta određena rešenja i na kome se intenzivno radi.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group