Novi Corvette model dobija nekoliko dodatnih opcija

Više slika

Više slika

Ove godine, model Corvette proslavlja 65. godina proizvodne linije uvođenjem asortimana koji nam donose manje promene...

Počevši od eksterijera, novi model je prethodne točkove od 18" napred i 19" pozadi, zamenio većim koji sada mere po inč više sa obe strane, a dolaze kao derivat Z51 paketa. Model takođe dolazi sa redizajniranim paletama boja, opcionim Spice Red krovom i nekoliko različito dizajniranih kompleta felni.

U putničkoj kabini, vozači mogu pronaći čitavu paletu promena. Enterijer sada sadrži redizajniran HD audio uređaj kao standard, dok Space Red finiši kabine dolaze kao opcija. 2LT modeli poseduju dodatne ponude boja za enterijere, a nekoliko novih kontrastnih šavova dolaze u paketima namenjenim 3LT i 3LZ varijantama.

Ostale promene uključuju modernizovanu prednju kameru, veće dimenzije podižućih i rotirajućih displeja u putničkoj kabini, ali i usavršeni Performance Data Recorder / Cosworth Toolbox sistem sa četiri nova kanala koja mere - individualno okretanje točkova, individualno podešavanje vešanja, količinu pritiska kočnica i temperature vazduha u putničkoj kabini.

Kao poslednje, ali ne i najmanje važno pojačanje novog 2018. Corvette automobila, dolazi Magnetic Ride Control tehnologija, koja će biti ponuđena kao samostalna opcija.

Corvette Grand Sport verzija modela poseduje gotovo iste promene, ali takođe dobija i keramičke kočnice kao standardnu opciju, a tu je i novi Carbon 65 paket koji je dostupan u 3LT varijantama linije.

Slično poslednje pomenutom, Corvette Z06 dobija redizajnirani sivi enterijer, kao i dve nove opcije dizajna volana. Model takođe može biti poručen sa identičnim Carbon 65 paketom za karoseriju.

Uprkos svim ovim pormenama, cene modela su "neznatno" porasle i dok kupe startuje sa 56.490 dolara, kabriolet modeli imaju startne cene od 60.000 $.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group