Novi BMW Z4 izgleda gotovo isto kao koncept

Više slika

Više slika

Tri predstavljene fotografije 2019 BMW Z4 modela, nedavno su se pronašle na internetu, otkrivajući  da sportski automobil izgleda gotovo isto kao i njegov zadivljujući koncept...

Ove fotografije, otkrivene od strane neimenovanog izvora, objavljene su na BMW forumu, prikazujući zadnji i prednji deo novog Z4 automobila, kao i njegov bočni profil. Ukoliko nas neko pita, iako to niko ne čini, možemo slobodno reći da ovaj automobil izgleda zadivljujuće, a ništa manje od ovog legendarnog brenda nije ni očekivano.

Kada pogledamo automobil sa prednje strane, sličnost sa Z4 konceptom postaje potpuno očigledna. Automobil poseduje identičnu vitku i široku prednju masku i ugaone farove. Iako niži vazdušni usisnici na proizvodnom modelu deluju dosta manji od onih na konceptualnom automobilu, oni i dalje izgledaju savršeno i dodatno su komplementirani agresivnim linijama i krivinama na braniku.

Pozadi Z4, ovde opisan kao M40i, pretpostavljamo, poseduje par uskih horizontalnih štopaljki, sličnih onim sa novog modela BMW 8. Baš kao i napred, pozadi postoji zdrava doza ugaonih linija i oštrih ivica.

Poslednje, ali ne i manje važne, jesu bočne strane ovog automobila. Posebni model koji vidimo smešten je na metalik crnim točkovima, dok boja na zadnjoj strani ističe linije dizajna koje teku duž vrata. Tu su takođe i mali usisinici vazduha, smešteni tik iza prednjih krila, dok ove fotografije potvrđuju da će nova linija posedovati mekani krov na sklapanje.

Prethodni izveštaji sugerišu da će Z4 M40i biti opremljen sa trolitarskim šestocilindrašem sa duplim turbo punjenjem, dobrim za 380 ks i da će predstavljati vrhunac svoje Z4 porodice. Ova varijanta će takođe prilagoditi svoje šasije elektronski kontrolisanim amortizerima, savršenom prednjom osovinom, zadnjim diferencijalom na zaključavanje i kočionim sistemom visokih performansi.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group