Novi BMW 2 Series Active Tourer

Dolazak BMW serija 2 Active Tourer modela, sa potrošnjom goriva od 6.0-4.1 litara na 100 km i emisijom CO2: 139-109 g / km, najavljuje da BMW širi svoj portfolio u još jedan novi segment modela.

Novajlija u premijum kompaktnoj klasi vešto spaja udobnost i funkcionalnost prostora sa BMW prednostima dinamičnosti, stila i elegancije.

Prateći Coupe, kao drugi član nove BMW serije 2 opsega, Active Tourer skladnih proporcija odiše sportskim duhom iz svakog ugla. Sa samo 4.342 milimetara dužinee, 1.800 milimetara širine i 1.555 milimetara visine, on kombinuje kompaktne dimenzije spolja uz upadljivo prostran osećaj u unutrašnjosti, što ga čini savršeno pogodnim da se nosi sa rastućim izazovima urbane mobilnosti.

Novi motori sa turbo punjenjem, sa tri i četiri cilindra, sveobuhvatan paket BMW EfficientDinamics mera i obimne opcije za povezivanje koje obezbeđuje BMW ConnectedDrive, su svi elementi koji stvaraju iskustvo vožnje koje se koncentriše na sportske performanse i efikasnost.

Izvor: BMW

A.N.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group