Novi BMW 2 Gran Coupe

Više slika

Više slika

U kontinuiranom trudu da popuni svaku moguću klasu, kompanija BMW radi na Gran Coupe varijanti svoje serije 2, koja će biti pokratana prednjim točkovima.

BMW serije 2 Gran Coupe će stići na tržište 1019. godine, kada serije jedan i dva dobijaju svoje poslednje generacije. Gran Coupe varijanta će direktno ciljati na seriji Mercedes-Benz CLA, koja će, kada se dogodi, imati prednju vuču u svojim modelima ulaznog nivoa.

U početku se spekulisalo da će Gran Coupe serije 2 imati pogon na zadnjim točkovima, ali je iz kompanije BMW takva tvrdnja odbačena, uz komentar da će njeni automobili posedovati platformu sedana iz serije 1, što znači da se sva snaga šalje na prednju osovinu.

Član nemačkog automobilskog foruma tvrdi da je pozvan na događaj istraživačke studije automobilskih kupaca, kako bi prisustvovao detaljnom proučavanju modela BMW 2 Gran Coupe. Pored pregledanih fotografija modela, vlasnik automobila 228i tvrdi da je na ovom događaju iznesena jasna saglasnost o tome na kojoj će se strani nalaziti pokretački sklop.

U slučaju da se ova verzija automobila pojavi ovako kako je najavljena, postoje velike šanse da i drugi modeli serije dva pređu sa zadnje na prednju vuču.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group