Novi Audi A6 Avant je tu i izgleda prelepo

Više slika

Više slika

Ako postoji jedna stvar koju kompanija Audi zna valjano da uradi, pored Quattro sistema pogona na svim točkovima, jeste kreiranje veoma lepih karavana kao što je novi A6 Avant...

Prateći stope redizajniranog sedan modela, novi A6 Avant poseduje širu jednodelnu masku i daleko robusniju karoseriju. Uprkos fokusu na praktičnosti, ovaj karavan poseduje veoma elegantnu krovnu liniju i raskošne D stubove. Stilske odluke nalik redukovanju tovarnog kapaciteta, dovele su do sportske pojave modela, daleko istaknutije od njegovog prethodnika.

Zadržimo se još koji trenutak na eksterijeru, na kome standardni modeli poseduju LED farove kao standard, dok vrhunske varijante nude HD Matrix LED opcije, sa prepoznatljivim dnevnim svetlima. Audi takođe naglašava da se sportska nota novog modela ne zavšava samo na izgledu, već će i ulazni nivoi Audi A6 Avant modela dobiti bolji startni koeficijent za 0,27 sekundi.

Enterijer je uglavnom preneo sve komponente sa sedan linije i modela opremljenih sa MMI navigacionim sistemom, koji dolazi sa 12,3 inča velikom instrument tablom, 10,1 inča velikim informativno zabavnim sistemom i donjim displejom veličine 8,6 inča, zaduženim za kontrolu klime i ostalih komoditeta.

Dodatni asortiman doneće određene opcije koje uključuju valkona kožu, elegantne drvene finiše i prilagođena konturna prednja sedišta sa grejačima, ventilacijom i funkcijama masažera. Kupci takođe mogu poručiti displeje na podizanje, panoramski krov, Bang & Olufsen premijum audio sistem sa 19 zvučnika i paket namenjen za kvalitetniji vazduh, koji poseduje ozonizator, kao i difuzor sa osveživačem.

Audi je prilično tih po pitanju specifikacija performansi, ali motorne opcije bi verovatno trebalo da predstavljaju eho sedan varijante. Kao rezultat, možemo očekivati trolitarsku TFSI V6 jedinicu sa 340 ks i 500 Nm obrtnog momenta. Takođe, u ponudi će se naći i trolitarski V6 TDI motor, dobar za 286 ks i 620 Nm obrtnog momenta.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group