Novo ekskluzivnije izdanje Peugeot 508 PSE modela

Više slika

Više slika

Peugeot je počeo da preuzima porudžbine za svoj novi 508 PSE (Peugeot Sport Engineered) model, dostupan u dva stila karoserije...

Liftback model dolazi sa startnom cenom od 66.640€, sa porezom, dok karavan može biti kupljen za 67.940€. Radi poređenja, vredi napomenutu da je BMW M340i xDrive, sa 369 ks i ubrzanjem od nule do sto u okviru 4,4 sekunde, na tržištu praćen cenom od 63.000€.

508 PSE kombinuje turbo motor zapremine 1,6 litara sa dve električne jedinice, radi maksimalne izlazne snage od 355 ks i 520 Nm obrtnog momenta. Novi Peugeot dolazi sa osmostepenim autmatksim menjačem i poseduje  podeljeni pogon na svim točkovima zahvaljujući električnim motorima postavljenim na zadnjoj osovini, dok francuski proizvođač tvrdi da njegov novi automobil dostiže ubrzanje do sto iz mesta za 5,2 sekunde i maksimalnu brzinu od 250 km/h.

Baterija od 11,5 kWh, može biti napunjena za manje od dva sata, putem punjača od 7 kW, pružajući prelazni opseg na električnim jedinicama od 42 km. Hibridni povrat snage donosi utrošak od 2 l/100 km kombinovano, u jednom WLTP ciklusu, sa CO2 emisijama od 46 g/km.

Kreiran u Malhaus fabrici za evropsko tržište, 508 PSE poseduje ekskluzivnu opremu za karoseriju, kompletiranu novim prednjim branikom sa zakrilcima, drugačijom prednjom maskom, pragovima i difuzorom sa otvorima na obe strane namenjenim izduvnim granama. Novi model dobio je dvadeset inča velike točkove, finiše u tri boje, Selenium Grey, Nera Black i Pearl White, besprekoran enterijer sa desetoinčnim informativno zabavnim sistemom, i-cocpit funkcijom, podižućim displejima, premijum audio sistemom, zajedno prećenim grejačima sediša i masažnom funkcijom u vozačevom slučaju.

Standardna oprema takođe, uključuje i karakteristike kao što je adaptivna kontrola krstarenja, sa stop & go sistemom, automatsko kočenje u slučaju nuže, uzozorenje na promenu trake i režim noćne vožnje.

N.Đ

Izvor: Peugeot

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group