Novi 2020 Nissan Leaf

Više slika

Više slika

Ovaj model stiže na tržište u feburaru 2020. godine...

Nissan je unapredio Leaf model, dodajući mu nove sisteme za pomoć vozaču, povezane funkcije i boje. Leaf donosi poboljšani ProPilot, sa optimizovanom kontrolom brzine i sistemom parkiranja. Inteligentna intervencija slepih tačaka dostupna je po prvi put, a električni hatchback može biti opremljen Cantom, zvučnim sistemom koji pomaže pri praćenju pešaka i ostalih u saobraćaju.

Još jedna novost je uvođenje nove EV funkcije za navigaciju. Ažuriranja karte preko vazduha su podržana, a Car Connect pretvara kokpit u Wi-Fi zonu. Google-ovi alati za pretragu prvi su put predstavljeni u Nissanu i korisnici mogu da pristupe aplikaciji Mi Check / Remote Door Lock i da provere da li su zaključana vrata - a ako nisu, mogu to učiniti i na daljinu.

Leaf dolazi sa standardnim 9-inčnim sistemom za zabavu, koji pruža mnoge funkcije. Pored toga, kupci mogu da biraju između dve nove boje po imenu Vivid Blue i Stealth Grey, a svi modeli dobijaju antenu u obliku ajkulinog peraja.

Cene za osnovni Leaf n počinju od 30.409 dolara, dok verzije sa jačom i boljom opremom mogu doći i do cifre od 37.428 dolara.

Foto:Carscoops

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group