Nove informacije o Yaris GR-4 modelu


Toyota je novi Yaris model trebalo da predstavi 17. novembra, ali to se nije desilo...

Ipak, možemo očekivati da će zvanično predstavljanje novog modela biti ovog meseca, jer smo sada dobili i nove detalje koji za nijansu smanjuju misteriju koja okružuje GR-4 model. Iako smo dobili samo deliće fotografija koji pokazuju maskiranu karoseriju, sada znamo da će nova Toyota imati pogon na sva 4 točka i da će biit moćnija od GRMN verzije.

Yaris GRMN je posedovao 1.8 litarski motor koji je razvijao 210 konjskih sanga i koji je brzinu od 0 do 100 Km/h ostvarivao za 6.3 sekundi. Pretpostavlja se da će GR-4 model posedovati isti 1.8 litraski agregat, ali da će on biti moćniji i da će stvarati više konjskih snaga, što će automatski dovesti do većeg ubrzanja i povećane maksimalne brzine.

Ova verzija Yarisa kreirana je sa ciljem da vozačima omogući bolje performanse i sportsko uzbuđenje,  a da pritom zadrži sve karakteristike malog gradskog hečbeka kojeg svi vole zbog njegovih dimenzija. Dakle, ovaj auto biće namenjen automobilistima koji vole uzbudljivu i brzu vožnju, ali koji najveći deo svog vremena provode u gradskim gužvama.

Nadamo se da ćemo uskoro dobiti sve informacije vezane za ovaj model, jer nas jako zanima kakva sve iznenađenja nam je Toyota dodatno pripremila.

Foto:Carscoops

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2020. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group