Nove fotografije fenomenalnog Ferrari Roma modela

Više slika

Više slika

Pre meces dana, Ferrari je zvanično predstavio svoje novo vozilo, a sada napokon možemo videti i ostale detalje na njemu...

Uvek smo uzbuđeni kada se novi Ferrari pojavi na tržištu, jer su ovo automobili koji su sinonim dizajna, luksuza i brzine. Roma model je definitivno pravi dokaz toga, jer ovaj sportski auto objedinjuje sve ono što ljubitelji automobila vole.

Dugačka hauba, rešetka i sve ukupna silueta Ferrari Roma modela jasno poseduju i retro dizajn koji dolazi od prethodnih Ferrari izdanja. Šef dizajna kompanije Ferrari, Flavio Manzoni, kaže da je Roma bio inspirisan 250 GT Berlinetta modelom koji je predstavljen 1960. godine.

Ispod haube je renovirana verzija 3,9-litarskog V8 motora sa turbo-punjačem koji se koristi u Portofino, ali u drugim modelima u Ferrarijevoj liniji. Motor u Romi podešen je da proizvodi 611 konjskih snaga i 561 lb-ft obrtnog momenta, koji se na zadnje točkove šalje kroz osmostepeni DCT menjač koji je prvi put predstavljen na SF90 Stradale modelu. Ferrari tvrdi da bi Roma mogla da pogodi 100 km/h za 3,4 sekunde, 200 km/h za 9,3 sekunde i da nadmaši brzinu od 300 km/h.

Nove fotografije koje je objavila kompanija Ferrari, pokazaće vam na najbolji način kako ovaj novi auto izgleda, pa zato pogledajte galeriju i uživajte:

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group