Nove fotografije Škode Superb

Više slika

Više slika

Škoda polako priprema evropsku premijeru novog Superb modela sa svežom galerijom fotografija i detaljnim informacijama...


Očekuje se u salonima u junu 2015. godine, Škodin novi model će pokušati da ubedi kupce sa svojim novim dizajnom, većim prostorom i novim tehnologijama, kao i jačim motorima, koji su i do 30% ekonomičniji od prethodnog modela. 

Škoda kaže da vozač i putnik ima 39mm više prostora za laktove i glavu, dok pozadi ima prostora za noge skoro dupli više od najbližeg konkurenta 157mm, sa više prostora za noge od bilo kog modela u segmentu 980mm. Takođe, u gepeku sada ima 30 litara više prostora od prethodnika, što je ukupno 625 litara. 

Motori obuhvataju pet TSI benzinskih motora i tri TDI dizela, a GreenLine verzija je najekonomičnija, sa prosečnom potrošnjom od 3,7l na 100km. 

Svi motori su u skladu sa EU6 standardima i dolazi sa start-stop tehnologijom. Benzinci imaju snagu između 123ks, do 276ks, a dizeli od 118ks do 187ks. Svi motori su dostupni sa prenosima sa duplim kvačilom, sa izuzetkom osnovog benzinskog motora. Postoji i mogućnost pogona na sva 4 točka, za najjače modele.

O.R:

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group