Nova verzija savršenog porodičnog modela

Više slika

Više slika

Nakon primenjivanja identičnog tretmana na modelima Clio, Espace, Captur i Koleos, kompanija Renault je kreirala Initiale Paris flavor pakete dostupne za Scenic i Grand Scenic autimobile...

Obe verzije vozila sada poseduju prednosti tamnih metalik Amethyst Black finiša, mrežu hladnjaka u zvezdastim obrascima, 'Initiale Paris' oznake ispod dijamantskog logoa, LED maglenke i specifične točkove od 20 inča.

Novi Renault Scenic i Grand Scenic Initiale Paris bazirani su na tehnologijama poslednje generacije i vrhusnkim nivoima opreme, koji uključuju sigurnosne, zvučne i ostale sisteme.

Porudžbine oba modela moći će da se izvrše od sedmog juna, a mušterije će biti u mogućnosti da izaberu između dve verzije motora - benzinske jedinice od 130 ks i dva dizel agregata koji isporučuju 130 i 160 ks. Manje varijante će dolaziti uparene sa manualnim menjačem dok će većina moćnih dizel motora biti uparena sa automatskim transmisijama sa duplim kvačilom.

Cene u Francuskoj počinju od 33.000€ za model Scenic Initiale Paris i od 33.800€ za model Grand Scenic Initiale Paris.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group