NOVA TOYOTA VERSO 2013

Ako pogledate slike nove Toyote Verso, na prvi pogled će vam se učiniti da je prednji deo automobila jedina razlika u odnosu na prethodni model, ali promenjeno je ukupno 470 delova.

Počevši od kozmetičkih promena na spoljašnjosti, najveća promena prednji deo sa redizajniranim branikom, novim rubovima točkova, novom maskom hladnjaka i sa novim svetlosnim grupama koje uključuju LED dnevna svetla.

Ako pogledamo malo bolje, možemo primetiti nove bočne retrovizore, nove aluminijumske felne, kao i novi dizajn branika. Toyota je takođe uvela i tri nove boje: PearlWhite, Vivid Blue i Solid Blue.

Promene su uočljive i u unutrašnjosti, pa tako Verso ima nove detalje, materijale i boje. Instrument tabla sada ima novu grafiku i belo pozadinsko osvetljenje, dok ostatak instrumenata i dugmići u kabini sijaju narandžastom bojom.

Nema nikakvih promena u pogledu prostora i praktičnosti osim sto  se sada nudi Easy Flat-7 sistem za sedenje koji omogućava 32 različite pozicije za sedenje. Po rečima predstavnika japanskog brenda, sa sva tri reda sedenja postavljenih normalno, prostor za prtljag mozeda sadrži 155 litara, dok sa trećim redom za sedenje spuštenim prostor za prtljag se povećava na 440 litara.

Novi Verso takođe nudi i promene u kvalitetu opreme u unutrašnjosti, pa će se tako 6.1-inčni displej u boji, koji je osetljiv naći u svim verzijama ovog automobila.

Ispod haube Verso nudi mogućnost između 5 različitih motora. Ponuda uključuje tri dizel motora, 2.0-litarski sa 124KS i 2.2 litarski koji ima dve verzije, jednu sa 148KS i drugu sa 175KS.  Takođe u ponudi su dva benzinska motora, 1.6.-litarski sa 130KS i 1.8 litarski koji proizvodi 145KS.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group