Nova Toyota Corolla ponuda vraća predivna Nightshade Edition izdanja

Više slika

Više slika

2024 Toyota Corolla linija obeležiće povratak potpuno crne Nightshade Edition ponude  koja je izostala prethodnog puta u svoje redove...

Specijalno opremljeni Corolla modeli biće dostupni u Corolla Sedan, hečbek i po prvi put Hibridnim varijantama. Ovaj paket donsi prepoznatljivu tamu u Corolla postavku i u potpunosti je baziran na SE izdanjima. Modifikacije na ovim modelima startuju sa osamnaestoinčnim točkovima finiširanim u bronzi i nastavljaju se preko sjajne crne, sportske maske hladnjaka i zatamnjene Toyota oznake.

Bočni retrovizori i zadnji znak kompanije takođe su finiširani u crnoj boji, zajedno sa ajkulin rep antenom, nižim difuzorom i Vented Sport krilom. Zadnji deo takođe poseduje potpuno novi spojler kako bi Corolla poprimila sportski izgled.

Dostupna u svega nekoliko šema boja, ova izdanja kupcima donose Corolla Nightshade Edition varijantu, finiširanu u Midnight Black Metallic, Classic Silver Metallic ili Ice Cap kombinacijama. U međuvremenu, svi kupci koji se opredele za hečbek verzije dobijaju dvotonske šeme, koje uključuju kombinacije Windchill Pearl sa crnim krovom, Classic Silver sa crnim krovom ili Midnight Black Metallic ponudu.

Nevezano sa stilom karoserije, modeli poseduju sportska sedišta sa umecima od tkanine, 4,2 inča veliki ekran instrument satova, osmoinčni displej osetljiv na dodir i Toyota Safety Sense 3.0 sistem koji zajedno stižu u standardnom formatu. Kupci takođe mogu nadograditi svoj audio sistem uz pomoć JBL paketa, dok Nightshade Package dodaje i SE Premium finiše, uključujući i električni šiber, Qi bežično punjenje uređaja, praćenje mrtvog ugla i sistem upozorenja na saobraćaj sa zadnje strane.

Kada je reč o ostalim modelima iz ponude, Corolla Hybrid je napajan 1,8 litara velikim četvorocilindrašem i dva motorna generatora zaduženih za dostizanje potrošnje od pet litara na sto kilograma. U međuvremenu, hečbek i sedan izdanja dolaze sa dvolitarskim četvorocilindrašima dobrim za 169 ks.

Toyota nije još uvek objavila cene svojih novih 2024 Corolla modela, tako da ostaje potpuno nejasno koliko će Nightshade Edition izdanja koštati, ali se očekuje da će ovi automobili stići u predstavništva japanske kompanije sledeće jeseni.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group