Nova Oktavija biće predstavljena 11. novembra


Škoda je prikazala kako izgleda maskirna verzija novog Oktavija karavana...

Iako nova Oktavija nije zvanično predstavljena, kompanija Škoda je pokazala javnosti fotografije koje pokazuju karavan Oktaviju koja je oblepljena maskirnom folijom. Ono što možemo da primetimo jeste da je nova Oktavija dosta agresivnija i da poseduje karoseriju koja je naglašena sportskim i aerodinamičnim linijama, koje daju ovom vozilu luksuzni i sportski izgled.

Prednji i zadnji deo automobila su dosta oštriji, a farovi, prednja maska i branici, su manji ali deluju modernije i naprednije. Aerodinamika i sportska linija nastavljaju se i preko vrata i krova i čine da ovaj auto bukvalno plovi po autoputevima i da obezbeđuje ekonomičnu i udobnu vožnju.


Iako maskirna folija skriva dosta detalja, jasno je da se ovde radi o potpunom redizajnu i da će nove verzije Oktavije doneti svežinu i novine koje će se sigurno svideti svim ljubiteljima ovog modela. Nažalost, slike enterijera još uvek nemamo, ali mnogi tvrde da će unutrašnjost Oktavije biti slična kao kod Golfa 8, tako da će vozači sigurno biti zadovoljni.

Premijera nove Oktavije zakazana je za 11. novembar u Pragu, tako da treba da se strpimo još samo malo.

Foto:Carscoops

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group