Nova ograničena Sian linija kompanije Lamborghini

Više slika

Više slika

Prvi primeri ultraograničenih izdanja Lamborghini Sian modela, polako se pojavljuju u ovlašćenim predstavnišvima širom sveta...

Nedavno je Lamborghini London, jedno od najuspešnijih predstavništava ovog brenda, dobio isporuku ne jednog, već čak dva primerka novog italijanskog lepotana.

Još impresivniju činjenicu predstavlja to što od svega 63 modela koji će biti kreirani za ceo svet, samo tri su namenjena ostrvu, dok će ova londonska kuća ekskluzivno biti zadužena za njihvu prodaju. Londnonsko predstavništvo smatra ovakav potez velikim dostignućem i dovoljno bitnim kako bi dobio pravilnu proslavu, organizovanu od strane njenih zaposlenih u vidu foto sesije sa dva modela u nekim od najpoznatijih delova Londona.

Kao što možemo primetiti, oba Sians automobila posebno su personalizovana od strane Ad Personam servisa kompanije Lamborghini. Tamniji od dva poseduje finiše u Nero Helene boji sa Oro Electrum akcentima i detaljima od ugljeničnih vlakana. Enterijer se potpuno uklapa u ovu šemu boja, postavljen je Nero Ade kožom, sa Oro Electrum šavovima. Drugi Sian model ofarban je Grigio Nmbus tonom, sa Rosso Mars segmentima, dok mu je enterijer finiširan u Nero Ade nijansi sa Rosso Alala akcentima.

Iako su brojni kritičari pohitali da otpišu Sian model kao još jedan Aventador sa posebnim paketom opreme, sudeći prema italijaskom brendu, on je daleko više od toga. Automobil poseduje veoma impresivne tehnologije, sa akcentom na njegov superkondenzator namenjen hibridnom sistemu, prvi ikada ugrađen u proizvodni automobil. Ova komponenta veoma je lagana i može se kompletno dopuniti putem kočenja automobila, a radi poređenja vredi naglasiti da je standardna litijum jonska baterija u proseku tri puta teža i isto toliko puta slabija od jednice iste veličine i kapaciteta.

Pored toga, u standardnom Lamborghini maniru, Sian takođe poseduje i veoma impresivne cifre performansi. V12 mašina zapremine 6,5 litara, uparena je sa 48 vlta jakim električnim motorom, kreirajući magičnih 808 ks i 760 Nm obrtnog momenta, što novo izdanje čini najmoćnijim modelom italijanskog proizvođača do današnjeg dana. Za ubrzanje do sto iz mesta, novi Lambo zahteva svega 2,8 sekundi i razvija maksimalnu brzinu od 350 km/h.

N.Đ.

Izvor: Carscoops

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group