Nova Octavia uhvaćena bez kamuflaže

Snimanje reklamnih materijala vrlo je važan deo marketinga svakog brenda...

Za taj posao auto brendovi obično biraju lokacije na kojima će njihovi automobili izazvati najmanje znatiželjnih pogleda. Tako evropski proizvođači često odlaze na egzotična i daleka mesta gde je njihov brend slabo zastupljen, pa novitet neće biti prepoznat i automatski razotkriven. Škoda je tako novu Octaviju odvezla u Čile, gdje je ona na njenu žalost ipak razotkrivena tokom snimanja promo fotografija…

Špijunske fotografije koje gledate, prve su fotografije nemaskirane Octavije treće generacije, a snimljene su juče u Santiagu. Koliko je god Škoda slabo poznata u Čileu, nova Octavija nije mogla proći nezapaženo kod poznavalaca automobila. Vrlo brzo fotografije nove Octavije pojavile su se na Internetu. Sada definitivno možemo reći kako je izgled ovog noviteta značajno inspirisan konceptom VisionD.

Nije samo izgled novina na Octaviji. Ona je sada zasnovana na novoj platformi Volkswagena koju deli i sa novim VW Golfom, Audijem A3 i Seat Leonom. To Octaviju čini modernijom od aktuelnog Passata, koji je ipak glavni Volkswagenov igrač u ovoj klasi. 

Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, nju će pokretati aktuelna Volkswagenova gama motora među kojima će se naći i onaj 1.4-litarski TSI sa 140 KS. Osnovni model Octavije pokretaće 1.2-litarski TSI sa 105 KS, dok će u ponudi biti i 1.6, i 2.0 TDI motori sa 105 i 150 konjskih snaga. Ova paleta će biti uparena sa klasičnim i DSG menjačima.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group