Nova Mazda 6 sa novom opremom i opcijama

Više slika

Više slika

Najnoviji model Mazda 6 uskoro će stati na crtu 2018. Honda Accord liniji, a kompanija je objavila nekoliko redizajniranih detalja ovog stilskog sedana...

Spremni da stupe na tržište ovog meseca, novi modeli Mazda 6 automobila dobijaju nekoliko dodatnih paketa standardne opreme, kao i brojna tehnološka unapređenja praćena raznovrsnim mogućnostima, pravilno raspoređenim u svim varijacijama linije. Počnimo od ulaznog dela. 2017.5 Mazda6 Sport automobili koštaju 21.945$ i sada poseduju sistem detekcije i praćenja mrtvog ugla i upozorenja na saobraćaj sa zadnje strane kao standard.

Mazda6 Touring startuje sa 24.195$, dobija grejače u prednjim sedištima i GPS navigacioni sistem u osnovnom paketu. Vozači će takođe biti u mogućnosti da dodatno unaprede standardna sedišta u kožna po prvi put u ovoj liniji. Kožne opcije su uključene u Touring Premium paketu, zajedno sa dodatnim LED farovima, autozatamnjujućim retrovizorima, Homelink sistemom konektivnosti i vozačevim sedištem sa osam tačaka podešavanja.

Vrhunski model ove serije, Mazda6 Grand Touring, poseduje startnu cenu od 30.695$ i dolazi veoma lepo opremljen obarajućim displejima, elektronski podesivim sedištima, radarskom kontrolom krstarenja, asistencijom prilikom održavanja trake i pametnom kočionom podrškom. Za dodatnih 2.500$ kupci mogu poručiti GT premijum paket koji dodaje Nappa kožna sedišta, grejanje u volanu i zadnjim sedištima, ali i i-ELOOP regenerativni kočioni sistem.

Svi modeli iz najnovije linije Mazda 6, napajani su četvorocilindričnim motorima zapremine 2,5 litara koji proizvode 184 ks i 250 Nm obrtnog momenta. Sport i Touring varijante ponuđene su sa šestostepenim manualnim ili automatskim menjačima, dok je serija Grand Touring ekskluzivno dostupna sa transmisijama kreiranim od ultra-lakih materijala.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group