Nova Kia Cadenza će biti jeftinija od prošle generacije

Više slika

Više slika

Kompanija Kia je objavila zvaničnu cenu svoje nove generacije modela Cadenza, čiji je izlazak na tržište, američko pre svih, planiran krajem ovog meseca.

Nova Kia dolazi sa tri linije - Premium, Technology i Limited, dok automobil nosi oficijalnu cifru od 31.990 dolar u ulaznom opsegu, što ga čini jeftinijim za 1.000 $ od njegovog prethodnika uprkos dodatnoj opremi koja dolazi kao standard u osnovnim modelima.

Srednji opseg novog modela dolazi sa autonomnim sistemom kočenja u hitnim situacijama - u njega je uključena i detekcija pešaka, upozorenjem na čeoni sudar, pametnom detekcijom mrtvog ugla, monitorom za pregled okruženja, LED farovima i asistencijom prilikom upotrebe dugih svetala, za cifru od 38.990 $.

Limited verzija ovog automobila u ponudu dodaje aluminijumske felne od 19 inča u tamno satinskim finišima, pametnim - automatskim vratima gepeka, providnim displejom, koji je po prvi put primenjen u ovom modelu, Nappa kožnim sedištima i ugrađenim grejanjem na zadnjoj klupi. Vrhunska verzija modela dolazi sa cenom od 44.390 $.

Kao dodatak za sve one koji gledaju u buduće specifikacije, 2017 Kia Cadenzas može obezbediti i opcionalni Luxury paket koji vredi 3.000 $, dolazi u ponudi jedino sa Premium modelima i uključuje Harman Kardon premium audio sistem, HomeLink retrovizore, asistenciju prilikom parkiranja u rikverc, detekciju mrtvog ugla i upozorenje na saobraćaj koji se kreće iza automobila. Šta više, panoramski krov je takođe jedna od opcija koja je u ponudi u istom opsegu i može se obezbediti za dodatnih 1.000 dolara.

Za pokretanje automobila, iz svih segmenta serije, je zadužen benzinski motor sa 3,3 litara zaremine, 290 ks i 343 Nm obrtnog momenta, koji dolazi uparen zajedno sa osmostepenim automatskim menjačem kao standard varijantom.

N.Đ.

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group