Nova i još elegantnija Corsa Individual serija

Više slika

Više slika

Opel je u Nemačkoj predstavio svoju novu Corsa Individual liniju, specijalno izdanje supermini modela...

Dostupan za poručivanje sa startnom centom od 23.000 evra, svega 150 manje od modela Ford Fiesta ST, hot heča koji promotivno stiže sa cifrom od 24.040 evra, novi Opel koristi benzinski motor zapremine 1,2 litra i 99 ks, uparenih sa šestostepenim manualnim menjačem.

Kompanija Opel tvrdi da njen novi mališan može ubrzati do stotke iz mesta za manje od deset sekundi i dostigne maksimalnu brzinu od 194 km/h, sa prosečnom potrošnjom od 5,4-5,9 l/100 km tokom WLTP ciklusa i emisijom CO2 od 122-134 g/km. Direktan rival ovog modela, Fiesta ST, sa druge strane, sa svojih 197 ks može dostići ubrzanje do sto iz mesta ispod sedam sekundi, razvijajući maksimalnu brzinu od 230 km/h.

Performanse možda nisu individualno najjači adut novog modela Corsa, ali njegov dizajn bez ikakve sumnje jeste. Ovaj model nudi finiše u crnoj boji sa crvenim akcentima, smešten je na sedamnaestoinčne, lagane aluminijumske felne, a sličan tretman dobio je i u enterijeru, sa prednjim sortskim sedištima, aluminijumskim pedalama, crnim nebom i veoma izdašnim opsegom dodatne opreme.

Novi model kreiran je na bazi Corsa GS linije srednjih specifikacija i dolazi sa grejačima u prednjim sedištima i volanu, rikverc kamerom, sedam inča velikim informativno zabavnim sistemom, bluetooth konekcijom, integracijom za pametne telefone, USB priključcima i LED eksterijernim svetlima. Parking asistencija, upozorenje na čeoni sudar, zajedno sa sistemom kočenja u slučaju nužde, detekcijom pešaka, upozorenjem na prelazak u drugu traku, prepoznavanjem znakova, inteligentnom kontrolom krstarenja sa limiterom brzine i praćenjem budnosti vozača, takođe su neki od dodatnih elemenata uključenih u standardnu ponudu.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group