Nova Honda Civic će biti predstavljena sledeće nedelje

Honda će zvanično predstaviti novu jedanaestu generaciju Civic modela 17. novembra...

Kompaktni automobil će biti predstavljen na  Twitch platformi u posebnom događaju koji će početi u sledeće nedelje i koji će nam otkriti prototipnu verziju novog sedana.

Proizvođač automobila takođe je pustio najavnu sliku i video zapis, delimično otkrivajući dizajn modela kroz staklo sa geometrijskim izgledom, prikazujući preoblikovanu rešetku, nova svetla sa ugrađenim LED DRL-ovima i redizajnirani zadnji kraj.

Zadnja svetla imaju sličan oblik kao Mercedes-Benz A klase, mada sa drugačijom grafikom, a znak „Civic“ je sada postavljen iznad njih, na levoj strani, pored logotipa „Honda“ koji i dalje stoji u sredini prtljažnih vrata.

Još uvek ne znamo ništa o proizvodnoj liniji motora, ali trenutni Civic Sedan se nudi sa 2,0-litarskim četvorocilindričnim motorom koji proizvodi 158 KS. U novom modelu ćemo verovatno videti isti ili blago redizajniran motor koji će možda isporučivati malo veću snagu.

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group