Nova 2017 C klasa Kupe

Verzija za 2017 godinu, C klase u kupe verziji, izgleda kao umanjena verzija S klase kupea, što i ima poente pošto 2015 sedan C klase izgleda slično S klasi u sedan verziji...

 

Daleko od toga da je ovo problem, pošto C klasa u kupe verziji na fotografijama izgleda odlično. 

Novi automobil je duži oko 10cm, prema kompaniji, u odnosu na aktuelni model, sa 8 dodatnih cm u osnovi. Takođe je i širi više od 3cm. Kupe takođe dobija sportsko vešanje kao standard, koje se bazira na čeiličnim oprugama koje spuštaju automobil za nešto manje od 2cm u odnosu na sedan verziju. Airmatic suspenzija će biti u ponudi kao opcija. 

Sa druge strane, da bi se dobio sportski izgled, automobil će žrtvovati prostor u kabini. 

Standardna oprema obuhvata panoramski krov, LED svetla, pokretanje bez kontakta. Kao i sedan, C kupe će biti u ponudi i sa sportskim kitom sa AMG točkovima i izmenama na eksterijeru, verzija koja će se sigurno dopasti onima koji nemaju strpljenja da čekaju da se pojavi AMG C63 kupe, koji uskoro dolazi. 

Mercedes će u Americi lansirati C300 u standardnoj i 4Matic verziji na proleće, što znači da će kupe biti u ponudi na početku samo sa 2.0 turbo motorom sa 241ks. Na ostalim tržištima se očekuje da se u ponudi nađu skoro svi, ako ne i svi motori koji su inače u ponudi u C klasi, benzinci i dizeli. 

O.R:

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group