Nissan Z proto će biti manuelac?

U najnovijem promotivnom klipu uočili smo manuelni menjač...

Nazvan Nissan Z Proto, novi sportski automobil zadirkivan je u novom video klipu koji predstavlja svoje prethodnike. „Nissan ponovo budi sportsku moć sa novim Nissan Z Proto. Kombinovali smo 50 godina strasti i nasleđa sa modernom tehnologijom da bismo dizajnirali novu generaciju legendarnog sportskog automobila Z “, kaže proizvođač automobila u kratkoj izjavi koja prati video.

Nissan Z Proto biće predstavljen u utorak, 15. septembra u 19.30. u Jokohami, Japanu. Drugi detalji nisu navedeni, ali video snimak nam nudi sitan pogleda na karoseriju i LED farove koji se naziru

Očekujte da će imati oko 400 konjskih snaga i da će ga pokretati twin-turbo 3.0-litarskog V6 motor koji dolazi iz Infinitijevih K50 i K60 Red Sport 400 modela.

Nissan je juče predstavio novi promotivni klip, a u njemu pokazao i manuelni menjač što definitivno znači da ćemo Proto model imati u verziji manuelca, ali da li ćemo dobiti automatsku verziju, to još ne znamo.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group